Thursday, January 17, 2008

Thanks Untie Ngah...

Dah lama x update.. banyak nak update sebenarnya... gi mkn kat damai sea food.. beli buku utk aleya dan amirullll...

tp hari nie nak update utk untie ngah yg jauh di perantauan...

Utk permulaan nak ucap bebanyak terima kasih buat untie ngah kerana dah beli banyak brg utk Aleya dan Amirul....

thanks Untie Ngah... Aleya dan Amirul sayang untie ngah.. MMMuahhh..Mmuahhhh...

baju2 yg untie ngah belikan utk Aleya dan Amirul... Nike Brands


sandel utk aleya dan amirul.... Timberland & Adidas



ishh cantik sandel tu...
Thanks untie ngah..... :)




4 comments:

mama_yang_cool said...

ala.. cute nye sandle anak ko.. ni yang rasa nak kirim gak nih.. bleh tak? hehehe

pasal card n paperbag.. nanti ko kasi akugambo nye... nanti aku design kan.. nak full colour ker atau nak guna 1 or 2 or 3 colour?

tp full colour lagi cantek laaa.. paperbag tuh.. 1 kaler pun dah ok...

mama_yang_cool said...

alys... isshh.. aku ni asyik tak menyempat nak joint forum... aku bosan laa lys keje kat kilang kedekut ni... dah ler public holiday dia amik 10 jer... aku nye cuti pun.. next year baru aku bleh entitle 8 days leave... bodo kan.. sedih aku...
umah aku setingkat jer... 1300++ sqf... tp bilik dia cam kecik laa alys... nak kata luas... takde laa luas mana.. boleh laa untuk kami 4 beranak ...

Mutiara Hati... said...

fadh... nie pon adik aku yg memandai bli kan.. aku kirim lain.. tp anak2 yg dpt dulu...

Brg2 niepon tggu bulan 9 bru dpt.. :(

cerita dewasa said...

Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep / gambar bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny / cerita hot