Monday, December 31, 2007

Kuala Lumpur.. Selangor.. Klang.. Banting...

Assalamualaikum....


Pergi KL x gimana.. juz singah2 umah saudara jer... gi banting amik brg adik.. gi Kapar,klang jalan umah bakal biras mak n abah... KL.. juz lalu jer.. nampak gak lah menara bkembar petronas tu hehehe... semalam jer kat sana.. tghari dah on d way balik JB... (nak amik gambar xder yg menarik)
On d way balik JB singgah umah Uncle Ali di Sungai Mati Muo dan umah Atok di Pagoh Muo... abah nak tgok nusery dier... lepas maghrib bru bertolak...

aleya dan amirul berebut nak naik motor tu... sib baik si akak mengalah duk belakang hehehe...
gambar nie kat umah Uncle Ali...

mak dan cucu2 kesayangannya hehehe.... sempat bposing kat tapak projek nursery abah di Dusun Damai... LIMA GASING SDN BHD... nama syarikat abah...

Amirul.... bengkak di dahi kian hilang... ekeke mcm lagu kian lak.. ekekeeke


Pengurus ladang tgh melihat dan memeriksa anak2 benih yg bru cambah...hehehehe






Aleya... aku nak amik gambar.. dier bleh menari lak...ish..ish..ish..




lalu parit sulong singgah jap umah Uncle Chop.. adik mak.. dlm jam 10.30 mlm bru btolak balik.. aleya dan amirul sudah di layar impian... dekat kul 12 mlm bru sampai umah.. highway jem.. banyak keta...

sampai umah angkat brg dr bonet keta.. angkat anak2.. derang trus terlena tido.. masak nasi.. nak buat nasi grg utk sarapan esok pagi...

huhuu tbangun lambat.. 6 lebih bru sedar.. bangun masak air.. kemas botol susu anak2.. grg nasi... buat teh o... iron baju keja... semalam nak iron dah penat sangat... lepas iron trus mandi... siap2 nak gi keja.. mak abah.. hubby tgh duk bsarapan.. aku trus capai kunci keta trus bdesup gi keja.. takut lambat lg..hehehehe...